ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe Adria caravandealer

Hiddink Caravans & Recreatie in Tubbergen is kersverse caravandealer geworden van het Sloveense merk Adria.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Dat betekent dat de eerste caravans (in ACSI FreeLife Magazine 6 lees je meer hierover!) van seizoen 2016 bij Hidding Caravans & Recreatie in Tubbergen te zien zijn.

Waardevolle aanvulling

Hiddink Caravans is dealer van Fendt en Kabe caravans en ziet Adria Caravans als een waardevolle aanvulling op het programma. “Met onze huidige merken hebben we de afgelopen jaren een loyale klantenkring opgebouwd. Maar we willen groeien. We zijn ambitieus en zien mogelijkheden om met het merk Adria een andere kampeerder aan te spreken en daarmee een nieuwe klantenkring op te kunnen bouwen”, aldus eigenaar Robert Hiddink.

Adria wil groeien

Importeur Adria Benelux B.V. voegt daaraan toe: “En daarmee sluiten de ambities van Hiddink Caravans goed aan bij onze ambities. Ook wij willen groeien in Nederland en ons dealernetwerk versterken. Bovendien biedt deze samenwerking een mooie kans om voor de Adria caravan bezitter in het oosten van het land weer een servicepunt in de buurt te creëren.

Van 1988 tot 2000 is Hiddink Caravans ook Adria caravan dealer geweest en nog altijd is de liefde voor het merk voelbaar. Kortom, wij zien deze hernieuwde samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.”

Hiddink Caravans & Recreatie bevindt zich aan de Nobelstraat 16-17, 7651 DC in Tubbergen. Kijk voor meer informatie op de website van de dealer.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe Adria caravandealer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation