ACSI FreeLife

Menu

LMC Vivo; speciaal jubileummodel

Lord Münsterland Caravan (LMC) gaat het jubileumjaar van start met het speciale caravanmodel LMC Vivo 490 E. De fabrikant uit Sassenberg viert dit jaar haar 60-jarige verjaardag.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

In Essen op de beurs Reisen und Camping presenteerde LMC het gelimiteerde speciale model Vivo 490 E.

LMC Vivo

Alleen in het jubileumjaar 2015 wordt deze uitvoering aangeboden. De caravan bevat een groot uitrustingspakket met veel opties en kortingen. De LMC Vivo is 7,23 meter lang en 2, 33 meter breed. De caravan heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 1800 kilogram en heeft een bagagecapaciteit van 434 kilogram.

De LMC Vivo heeft vier slaapplaatsen. Tot het uitrustingspakket behoort ook een Truma Mover XT, een Isabella Capri Coal voortent en een op de dissel gemonteerde fietsendrager.

Speciaal design

Ook optisch is het jubileum van de caravan af te lezen. De caravan heeft een speciaal exterieur design, aluminium velgen en Jubilee bekleding in het interieur. Andere highlights van het verjaardagspakket zijn de Truma Therme, een deur met raam, afvalemmer en hordeur, de verswatertankmeter, een afstandsbediening voor de voortentlamp en het autarkiepakket.

Tot slot wordt de caravan geleverd met een waterdichtheidsgarantie van het carrosserie van twaalf jaar. De prijs van de LMC Vivo 490 E is € 28.160.

ACSI FreeLife test op dit moment de LMC Vivo 530 K. Later dit jaar vind je hiervan een XXL-test in ons magazine. Kijk voor meer informatie over de LMC Vivo op de website van LMC.

Praat mee

Praat mee: LMC Vivo; speciaal jubileummodel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation