ACSI FreeLife

Menu

LMC bouwt nieuwe productieruimte

LMC Sassenberg breidt uit. De caravan- en camperfabriek in Westfalen heeft met een symbolische schop in de grond het startsein gegeven voor uitbreiding van de productieruimte.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Voor dit jaar plant LMC de bouw van 4300 caravans en 2200 campers. Dat is een uitbreiding van 700 voertuigen. En daarvoor is meer productieruimte nodig in de logistieke hallen. “Een mijlpaal in de ontwikkeling van de onderneming”, vindt directeur Ulrich Schopmann.

Nieuwbouw

De nieuwe hal, die naar verwachting € 1,4 miljoen gaat kosten, heeft een oppervlakte van 1700 vierkante meter en biedt op de eerste verdieping extra bureauruimte van 450 vierkante meter. Planning is dat de nieuwbouw in juli 2016 wordt opgeleverd.

Over de fabrikant

De fabriek staat in Sassenberg, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Hier rollen niet alleen de caravans en campers van LMC van de band, maar ook de andere merken van de Erwin Hymer Group (o.a. Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba en Sunlight) en de vrijetijdsvoertuigen van verschillende Scandinavische fabrikanten.

Het bedrijf is onder andere bekend vanwege zijn Long Life Technologie, een opbouwconstructie die een waterdichtheidsgarantie van 12 jaar heeft. LMC Caravan GmbH & Co.KG is momenteel werkgever van 580 medewerkers in Sassenberg.

Op de foto: Ulrich Stephan (verkoopleider LMC), Ulrich Schoppmann (directeur LMC), Oliver Spiekermann (architect), Dorothe Schlïter (architect/bouwbeheer), Timo Ecke (bedrijfsleider LMC) en Josef Uphoff (burgemeester van de stad Sassenberg).

Praat mee

Praat mee: LMC bouwt nieuwe productieruimte

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation