ACSI FreeLife

Menu

Linberg Caravan Centrum viert jubileum

Linberg Caravan Centrum in Gilze en Rijen heeft ter ere van het 45-jarige jubileum van het bedrijf de Hobby Excellent voorzien van nieuwe stoffering.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

De kleurstellingen passen volgens Linberg Caravan Centrum perfect bij het hoogglans interieur van de Hobby. Tevens wordt de jubileum uitvoering aangeboden met een Truma Saphir bankairco voor een speciale prijs.

Linberg, sinds 1968

Linberg is sinds 1968 actief is in de kampeerbranche. Destijds startte het bedrijf met de verkoop en later ook de productie van aluminium stacaravans. In begin jaren tachtig kwam hier ook de verkoop van nieuwe en gebruikte toercaravans bij. Ook een klein winkeltje voor kampeeraccessoires werd toegevoegd aan het aanbod. Inmiddels is de winkel niet klein meer en zijn de producten ook in de webshop te koop. Half jaren negentig is het bedrijf uitgebreid met een outdoor-afdeling waar in de wintertijd ski’s, snowboard’s, langlaufski’s en kleding worden verkocht.

Toercaravans en voortenten

De toercaravans, voortenten en  de werkplaats voor de toercaravans verhuisden in 2005 naar een showroom in het Brabantse Hulten. Deze vestiging ligt aan dezelfde weg als de andere vestiging met outdoorproducten in Molenschot, maar dan zo’n vier kilometer verderop richting Tilburg.

Occassions en nieuwe caravans van onder andere Hobby en Knaus zijn te bekijken aan Rijksweg 17 in Hulten. Meer informatie over Linberg kan je hier vinden.

Praat mee

Praat mee: Linberg Caravan Centrum viert jubileum

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation