ACSI FreeLife

Menu

Knaus en Isabella sturen winnaars op pad

Marco en Janet de Bruijn kregen vrijdag bij Witoma Caravans in Rosmalen uit handen van Ron Vermeule van Knaus Tabbert de sleutels van een gloednieuwe Knaus Sport caravan. Roel Reineman van Isabella zorgde voor een handige luifel en een paar comfortabele regisseursstoelen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

FreeLife redacteur Katinka Schippers verraste de winnaars nog met een ACSI Campinggids Europa. Een week lang mogen stroopwafelbakkers Janet en Marco als allereerste gebruikers met de Knaus Sport op pad.

“We hebben nog nooit iets gewonnen”

Marco en Janet de Bruijn waren dolenthousiast toen ze gebeld werden dat zij de actie ‘Win een week kamperen in een Knaus’ (uit het februari/maart nummer van ACSI FreeLife) hadden gewonnen. “We hebben nog nooit iets gewonnen”, reageerde Janet verbaasd. Janet wist alle vragen uit de ACSI FreeLife quiz goed te beantwoorden en was vrijdag samen met haar man Marco uitgenodigd bij Witoma Caravans in Rosmalen voor de overhandiging van de prijs.

Janet en Marco nemen de Knaus mee naar een boerencamping in Limburg. Door het winnen van de prijs, kunnen ze ook hun vrienden blij maken: “Door de recessie zijn ze al een paar jaar niet op vakantie geweest. Ze gingen altijd met een tent kamperen in Limburg. Nu kunnen we samen een week weg en kamperen zij in onze caravan terwijl wij de nieuwe Knaus uitproberen. We gaan op hun verzoek naar de camping waar zij altijd met hun tent heen gingen”, aldus Marco.

Rij- en kampeerklaar

Witoma Caravans uit Rosmalen was, ondanks de drukte voor aanvang van de meivakantie, zo gastvrij om de winnaars te ontvangen. Voor de uitreiking hebben medewerkers van het caravanbedrijf de caravan volledig rij- en kampeerklaar gemaakt. Zelfs op het moment dat de caravan wordt aangekoppeld en blijkt dat er een verloopstekker nodig is, is deze binnen no time geregeld. Ook de caravanspiegels en een gieter voor het bijvullen van de watertank worden erbij gehaald.

Na uitleg over de Knaus caravan en de Isabella toebehoren, kan het stel vertrekken voor hun kampeervakantie. Wil je weten hoe de Knaus Sport hen is bevallen? In het augustus/september nummer van ACSI FreeLife magazine lees je er meer over. Tevens vind je in dat nummer een uitgebreide proftest van dat model.

 

Praat mee

Praat mee: Knaus en Isabella sturen winnaars op pad

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation