ACSI FreeLife

Menu

Glamping voor caravans

Er is niks mis met de caravan van vandaag. Diverse caravanfabrikanten brengen nieuwe varianten op de markt in modernere vormen en in leuke, afwijkende kleuren. Stijlvolle onderkomens die gezien mogen worden op de camping én onderweg. Maar het kan allemaal glamoureuzer en gelikter.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Caravanity

Caravanity geeft tips en inspiratie om uw caravan van een unieke eigen stempel te voorzien. Het online magazine heeft de mooiste en meest unieke exemplaren verzameld over de hele wereld. Spannender, kleurrijker en sfeervoller zijn ze niet te vinden.

Initiatiefnemers Thomas en Femke hebben zelf een caravan onder handen genomen en omgetoverd in een gezellig huisje. Op Caravanity.nl en in het Caravanity Inspiratieboek kunt u adviezen vinden hoe u met weinig middelen en wat handigheid uw camper of caravan snel een metamorfose geeft.

Hippe Kip

Er staan ook tips van In De Hippe Kip op Caravanity. Dat is een bedrijf dat volledig gerestylde caravans verhuurt en verkoopt. U kunt dus zelf in de weer met nieuwe materialen, maar u kunt het ook overlaten aan anderen. Het is zelfs een optie om naar camping de Vledders te rijden waar u zo uw intrek kunt nemen in één van de gereedstaande Kippen.

Glamping

Doorgaans staat glamping voor luxe, maar ook voor dure accommodaties op grote vakantieparken. Dat kan dus ook anders. Met inspiratie en een goed plan kunt u uw eigen caravan meer glans en luxe geven en zelf bepalen op welke camping u die neer wilt zetten.

Praat mee

Praat mee: Glamping voor caravans

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation