ACSI FreeLife

Menu

Getest: tweedehands familiecaravan

Ben je op zoek naar de ideale tweedehands familiecaravan? Om je wegwijs te maken heeft ACSI FreeLife in het augustus/september nummer drie gebruikte gezinscaravans met elkaar vergeleken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

En wie kan een gezinscaravan beter testen dan een familie? Vandaar dat we drie gezinnen op pad hebben gestuurd om de Adria Altea 542 PK, LMC Cello 510 K en de Bürstner Averso TK uit te proberen.  Drie typische gezinscaravans met een vast bed voor de ouders, een stapelbed voor de kinderen en een middendinette. De familieontwerpen verbinden comfortabel wonen met compacte afmetingen voor het gebruik op de weg.

Testrapport tweedehands familiecaravan

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op van de bevindingen van de families. De familiecaravan Bürstner Averso TK heeft voldoende opbergruimte en een lichtschakelaar op de juiste hoogte. Een minpuntje is het ontbreken van opbergruimte bij de kinderbedden. De Adria Altea 542 PK wordt geprezen om zijn rijeigenschappen maar heeft onder andere geen serviceluik. De familiecaravan LMC Cello 510 K is fraai vormgegeven. Aan deze caravan valt op te merken dat een douchebak ontbreekt.

Benieuwd naar het complete rapport van de drie gezinnen? In het augustus/september nummer van ACSI Freelife vind je de diepgaande tests van de tweedehands familiecaravans. Zo weet je binnenkort alle ins en outs van tweedehands familiecaravans en wordt een keuze maken een eitje.

Praat mee

Praat mee: Getest: tweedehands familiecaravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation