ACSI FreeLife

Menu

Facelift voor Adria Altea

Al sinds de introductie van de budgetvriendelijke Adria Altea in 2005 is de caravan geliefd onder het Nederlandse publiek. Met een facelift wil Adria nog beter aan de wensen van de moderne kampeerder voldoen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
car02 552 1

ACSIFreeLife zet de verbeteringen van de nieuwe Adria Altea op een rijtje.

Publiekslieveling

Adria heeft een aardig deel van zijn succes op de Nederlandse caravanmarkt te danken aan de Altea. De caravan wordt goed verkocht en dat wil Adria natuurlijk graag zo houden. Ingrijpende wijzigingen zijn dus taboe. De nieuwe caravan is voorzien van subtiele accenten, die de caravan in praktisch opzicht verbeteren.

Metamorfose Adria Altea

Zo is het interieur gemoderniseerd, vind je een driepits kookplaat met elektrische ontsteking aan het aanrecht en houdt een ruime koelkast al je boodschappen vers. Aan de buitenkant krijgt de gerestylede Adria Altea net zo’n stabiele disselkast als de duurdere series Alpina en Astella Glam, terwijl de karakteristieke afgeronde boeg onveranderd blijft.

De nieuwe Altea is in tien indelingen met een opbouwlengte tussen 4,44 en 6,16 meter en vier tot zes slaapplaatsen op de Nederlandse markt leverbaar. Ben je benieuwd naar alle verschillen met de oude Adria Altea? Lees dan het augustus/september nummer van ACSI FreeLife.

button bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Facelift voor Adria Altea

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht