ACSI FreeLife

Menu

Dit weekend; verjaardagsfeest van Kip

Kip behoeft geen introductie; het is immers een caravanmerk dat al heel wat jaren meegaat. Sterker nog: Kip is dit jaar 80 jaar geworden!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Kip e1392384564923

Daarom opent de fabrikant tijdens een jubileumfeest komend weekend de deuren van de nieuwe Kip Concept Store in Hoogeveen.

Kijkje achter de schermen bij Kip

Tijdens dit 80-jarig jubileumfeest presenteert Kip de plannen voor de toekomst. U kunt ook een kijkje nemen in de nieuwe Concept Store (voorheen in Roermond), de heringerichte fabriek en de afdeling waar het nieuwste product gemaakt wordt: de sanitaire unit voor de (ouderen)zorg. Aansluitend is er de mogelijkheid om met korting onderdelen te kopen. Tijdens deze drie dagen wordt tevens een selectie caravans aangeboden met 80% korting op de BTW.

Bedrijf in beweging

Het bedrijf Kip is voortdurend in beweging. Denk aan recente ontwikkelingen van het Kip Service Center (waar u met uw caravan bij de Kip-fabriek terecht kunt voor onder andere onderhoud, reparatie, schadeherstel en stalling, en waar u ook caravans kunt huren), maar ook de ontwikkeling van de sanitaire unit (een tijdelijke, mobiele badkamer) met de oprichting van neventak Kip Care.

Aanmelden

De open dagen zijn vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november aanstaande. Voor meer informatie en aanmelden voor de dag van uw keuze, klik hier.

Praat mee

Praat mee: Dit weekend; verjaardagsfeest van Kip

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht