ACSI FreeLife

Menu

Caravan Ervaringsdeskundigen gezocht!

Kampeer jij al een aantal jaren met een Knaus Sport 500 KFU, een Wilk S4 520 HTD of een TEC Travel King 510 TDF? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Adria Aviva

Bevalt de indeling van de caravan? Is er voldoende opbergruimte? Wat heb je zelf aangepast aan de caravan om het leefcomfort nog beter te maken? Waarom zou je andere caravanners jouw kampeerfavoriet aanraden? Zomaar een paar vragen die we je graag willen stellen.

ACSI FreeLife zoekt Caravan Ervaringsdeskundigen!

ACSI FreeLife test in ieder magazine een aantal caravan occasions. Om een nog beter beeld te krijgen van de kwaliteit van de geteste caravans, zoeken we Caravan Ervaringsdeskundigen voor de testexemplaren. Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact met ons op door middel van het volgende formulier of bel met redacteur Katinka Schippers op tel. 0488-470430 of mail haar.

Occasions

Jaarlijks worden meer occasions dan nieuwe caravans verkocht. Daarnaast worden er regelmatig beurzen met occasions georganiseerd en worden dagelijks occasions bij de caravandealers in de spotlight gezet. ACSI FreeLife magazine wil graag een platform bieden aan occasions door middel van een test. Door het testen van occasions en het interviewen van ervaringsdeskundigen willen we de caravanner voorzien van een handige koopwijzer. Een koophulp die je een beetje wegwijs maakt in het doolhof aan occasions die er beschikbaar zijn.

Tests

Via de deze link vind je een impressie van de meeste recente occasions test. In het magazine kan je de volledige test lezen.

Praat mee

Praat mee: Caravan Ervaringsdeskundigen gezocht!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht