ACSI FreeLife

Menu

Caravan? Bed & breakfast!

In het Belgische Stevoort zijn negen caravans omgebouwd tot tijdelijke bed & breakfast. Dat klinkt een beetje vreemd, maar in het kader van de kunstbiennale Manifesta is dat heel gewoon.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Manifesta

Het tweejaarlijkse kunstevenement is één van de belangrijkste culturele manifestaties in Europa. De oude caravans staan in de tuin van galerie ART and ADVICE en zijn door 11 Limburgers omgetoverd tot een creatieve, tijdelijke bed & breakfast.

Uiteraard kan er geslapen worden in de caravans. Maar de bedenk wel dat het een beetje ‘terug naar de basis’ zal zijn. De onderkomens hebben geen sanitair of tv. Op het terrein is gezorgd voor de ontbrekende faciliteiten en er is een ruimte voor het ontbijt en ontmoetingen.

Unieke ervaring

De combinatie van design, orginaliteit en kunst maakt een overnachting in één van deze caravans (of bed & breakfast) tot een bijzondere ervaring. Het terrein ligt midden in het groen en Hasselt is op de fiets (gratis ter beschikking) uitstekend te doen. Het ontbijt is Limburgs, een krantje met tips ligt klaar en u kunt gebruik maken van WiFi.

Wat gaat dat kosten?

Een unieke ervaring mee maken is zelden gratis. Maar voor een bed & breakfast is de prijs per nacht per persoon zeker schappelijk: € 60,-. Voor die prijs verklapt de ‘campingeigenaar’ ook nog eens enkele geheime tips over de regio.

Confidental Infomation