ACSI FreeLife

Menu

Brocante artikelen en caravans verenigd

Ben jij dol op kamperen, retro, vintage en brocante? Dan is een bezoekje aan ‘Vintage by the Caravan’ misschien een aanrader voor jou.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
Tabbert e1396603059295

Op zaterdag 7 maart kun je in de showroom van Martens Caravans in Brummen een retrocaravan bewonderen en snuffelen tussen diverse brocante artikelen.

Retrocaravan

In de showroom van Martens Caravans in Brummen is een stand ingericht met een echte retrocaravan met diverse brocante en vintage artikelen. Maak een sprong terug in de tijd, snuffel tussen de leukste items en doe inspiratie op voor je huis of kampeeruitrusting. Het is ook mogelijk om de nieuwste caravanmodellen, occasions en kampeeraccessoires te bekijken.

Samenwerking

‘Vintage by the Caravan’ is een initiatief van Anja Martens (medewerkster Marten Caravans), Christel Janssen (verzamelaar woonaccessoires uit de jaren zestig en zeventig) en Annemiek Went-van den Breemen (eigenaresse van brocante webwinkel). Zij hebben hun kwaliteiten gebundeld in het project.

Caravan pimpen

Het is de laatste tijd erg populair om je caravan te pimpen, klassiek dan wel modern. Ideaal voor iedereen die uitgekeken is op het interieur van zijn caravan of camper maar geen bergen met geld uit wil geven aan een nieuw exemplaar. Het is helemaal hip om het interieur zelf op te knappen.

We zien een sterke hang naar nostalgie in het kamperen. Terug naar canvas, houten materialen en ook de retrocaravan is weer terug in het straatbeeld. Caravans worden in een retrojasje gestoken en omgetoverd tot ware retropaleisjes.

Het is ook een trend om oude caravans met een verouderd interieur te restylen en te voorzien van een moderne look en het nodige comfort. Wij konden niet om deze trend heen en pimpten onze eigen ACSI FreeLife caravan. Wij toverden een 36 jaar oude Tabbert om tot moderne caravan. Lees hier meer en bekijk het resultaat.

Op zaterdag 7 maart tussen 10.00 en 16.00 uur ben je welkom bij Martens Caravans.

Praat mee

Praat mee: Brocante artikelen en caravans verenigd

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht