ACSI FreeLife

Menu

LMC trakteert met jubileumcaravan LMC Style 493 K

Caravan- en camperbouwer LMC viert dit jaar haar 65-jarige verjaardag met de introductie van het jubileummodel Style 493 K. Naar eigen zeggen is de rijk uitgeruste caravan een verjaardagscadeautje voor LMC fans in modeljaar 2021.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
4 LMC Style 493 K

“Met zijn comfortabele uitrusting en vele extra’s voor een speciale prijs is de Style 493 K nog een cadeautje voor onze trouwe klanten en voor iedereen die klant wil worden. Het is het ideale instapmodel voor jonge gezinnen die voor het eerst met een caravan op vakantie willen gaan deze zomer”, vertelt Bodo Diller, Brand Ambassador bij LMC.

Meer laadvermogen

Met een totale lengte van 7,16 meter en een breedte van 2,32 meter biedt de LMC Style 493 K tevens een comfortabele stahoogte van 1,98 meter. De jubileumcaravan heeft een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 1.700 kilogram en een laadvermogen van een kleine 500 kilogram. Een groot voordeel voor grotere gezinnen met meer bagage. Achterin de caravan zijn twee stapelbedden, waar bij beide bedden ook een nachtlampje met usb aansluiting aan het hoofdeinde zit.

Jubileumpakket

Het jubileumpakket van de LMC Style 593 K bevat ook witte aluminium wielen. Het speciale 65 jaar-logo is subtiel verwerkt in zowel het in- als het exterieur. De lijst met accessoires die inclusief zijn is lang en gaat van disselafdekking tot een hordeur. Daarnaast is er nog een autarkiepakket beschikbaar met onder andere heteluchtverwarming (€ 834) en een douchepakket met douchebak, douchegordijn en kraan (€ 549).

Prijs LMC Style 493 K

De LMC Style 493 K is uitgerust met een compressorkoelkast. Naast dat deze zo’n vijftien kilogram lichter is dan een absorptiekoelkast is hij ook sneller koel. De compressorkoelkast is binnen twee uur op temperatuur. Het speciale verjaardagsmodel LMC Style 493 K is verkrijgbaar voor € 21.460 (all-in af dealer, maar excl. de twee bovengenoemde pakketten) en verschijnt in een gelimiteerde oplage.

Praat mee

 1. sm
  stefan max

  prachtige caravan doe verder

  Reageer
  1
  0

Praat mee: LMC trakteert met jubileumcaravan LMC Style 493 K

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht