ACSI FreeLife

Menu

Première: Adria’s instapmerk Sun Living

Adria’s instapmerk Sun Living heeft een upgrade gekregen en lijkt in niets meer op het oude. Met een fris blauw logo en innovatieve ruimteoplossingen wil het merk een nieuwe generatie kampeerders aanspreken. Redacteur Katinka was bij de herintroductie in Slovenië.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Sun Living

Jong, hip en cool moet het nieuwe Sun Living zijn. Met drie volledig nieuw ontworpen series proberen ze beginnende, eigenzinnige kampeerders uit de tent te lokken. Adria introduceerde het merk Sun Living in 2008 als zustermerk. Het aanbod bestond uit campers en buscampers met een eenvoudige uitstraling en voor een schappelijke prijs.

Drie series

Voor het modeljaar 2018 zijn alle voorgaande indelingen en ontwerpen volledig losgelaten. Drie nieuwe series zijn vanaf de schets opnieuw ontwikkeld. Allemaal op basis van de Fiat Ducato. De V-serie kent drie buscampervarianten. De S-serie is een halfintegraal met negen indelingen en tot slot is er de A-serie die bestaat uit twee alkoven met uitzonderlijk ruime (155 centimeter breed) bedden in de alkoof. In de achtertuin van een spahotel in het Sloveense Smarjeske Toplice worden de nieuwe modellen voor het eerst gepresenteerd.

Het is ruim dertig graden en de zon heeft de nieuwkomers al aardig opgewarmd van binnen. Ondanks de witte buitenwanden van alle modellen is de temperatuur aardig opgelopen. Maar niets houdt de toegestroomde pers en dealers tegen om binnen te stappen en de nieuwe ruimteoplossingen te ontdekken. Een van de eerste dingen die mij opvallen zijn de lange zitbanken achterin de V 65 SL uit de V-serie. Daar kun je prima op loungen op een regenachtige dag zonder dat je op de dinette bent aangewezen.

Ontworpen vanuit eigen ervaringen

Ik zie een breed lachende Matevz Korosec tussen de nieuwelingen staan. Trots kijkt hij om zich heen. Dit is het moment waar hij lang naar uit heeft gekeken. Hij is bij Adria speciaal aangenomen om van Sun Living een op zichzelf staand merk te maken. “Ik ben al tien jaar camperaar en heb verschillende merken gereden. Ik weet daarom precies wat goed is en wat ik anders zou willen. In de series heb ik eigenlijk alles ontworpen zoals ik het zelf wil hebben”, vertelt hij trots. “In deze buscamper heb ik de banken bedacht doordat vrienden van me er bij slecht weer tegen aan liepen dat ze met hun kinderen niet zo fijn konden zitten in de kleine dinette van hun buscamper. Door de loungebanken achterin kan dat nu wel.”

Hele verhaal

Is dit voor jou niet genoeg? In ACSI FreeLife 5-2017 lees je het hele artikel en kom je er achter op welke manieren Adria nog meer de nieuwe generatie kampeerders wil aanspreken.

bestel magazine

Praat mee

  1. I

    Jammer van dit niets zeggend artikel over de Adria Sun living !

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Première: Adria's instapmerk Sun Living

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation