ACSI FreeLife

Menu

Frankia FF2: Eigenzinnig type

De Frankia FF2 zorgt met een eigenzinnige indeling en innovatieve oplossingen voor verrassingen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
frankia

Signalement

Merk
Frankia
Model
FF2
Onderstel
Fiat Ducato 35 L
Banden
215/70 R15 C
Testjaar
2013
Gewicht
Toelaatbaar totaalgewicht 3500 kg, aanhangergewicht geremd/ongeremd 1650/750 kg
Basisprijs
79800

ACSI FreeLife onderzoekt in het juni/juli nummer van ACSI FreeLife magazine of deze bijzondere halfintegraal klanten kan overtuigen. Hier alvast een voorproefje van de proftest.

Bijzonderheden van de Frankia FF2

In de klassieke halfintegraal slaapt het kampeerderskoppel in het bed achterin, kookt en douchet in het middelste deel en eet in het voorste gedeelte van de wagen. In de T640 FF2 gaat het er echter anders aan toe. Frankia FF2 heeft in zijn 6,48 meter lange halfintegraal de ronde zitgroep achterin en de toiletruimte voorin geplaatst. Daarmee hebben we echter nog niet alle bijzonderheden van deze eigenzinnige camper gehad. De Frankia heeft nog meer verrassingen in petto waaronder zijn gemiddeld hogere opbouw. Dat levert een indrukwekkende hoogte van 3,12 meter op.

Bewegingsvrijheid

Binnen scoort de Frankia FF2 hoge punten dankzij de grote mate van bewegingsvrijheid, die aan het bijzondere ruimteconcept te danken is. De middengang heeft in het middelste gedeelte de respectabele breedte van 150 en 77 centimeter. De kampeerders hebben dus genoeg plaats, om te kunnen passeren. De grote ronde zitgroep achterin vormt het kernstuk van de inrichting. De zitgroep herbergt slimme verrassingen.

Wastafel

Om optimaal van de ruimte gebruik te maken, brengt Frankia FF2 de wastafel in de compacte 77 bij 73 centimeter grote toiletruimte aan twee verticale metalen rails aan. Daaronder staat het cassette toilet. Wie het toilet wil gebruiken, schuift de wastafel eenvoudig naar boven.

Wil je weten welke verrassingen de Frankia T640 FF2 nog meer in petto heeft? Koop dan het juni/juli nummer van ACSI FreeLife magazine bij de boekhandel of op onze website.

button bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Frankia FF2: Eigenzinnig type

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht