ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs Esprit T 7150 EB

Dethleffs heeft zijn halfintegrale campers uit de Esprit-serie een compleet nieuw gezicht gegeven. Daarmee ziet de overbekende Fiat-cabine er opeens heel chic uit.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Dethleffs
Model
Esprit T 7150 EB
Onderstel
Fiat Ducato
Banden
215/70 R15 CP
Testjaar
2012
Gewicht
Toelaatbaar totaalgewicht 3.850 kg
Basisprijs
71890

Stoer en fraai; het nieuwe uiterlijk van Dethleffs Esprit

Vijf stoere dwarsstrepen in de radiator, die in de breedte van boven naar onderen afnemen, domineren de voorsteven onder de motorkap. Vijf led-lampjes voor de dagrijverlichting zitten in de boogjes aan weesrzijden van de grill en vormen een geheel met de glasvezel versterkte kunststofbumper. Dat oogt fraai en tilt de Dethleffs Esprit uit boven al die andere halfintegralen.

Een andere blikvanger van de Dethleffs Esprit T is de gedurfd vormgegeven kunststof bovenbouw met een raam, dat als het ware meebuigt met de stroomlijn van het dak en helemaal tot de achterkant van de cabine doorloopt. Het is een plaatje, ook door de striping aan de lichtgekleurde zijkanten.

Getest!

Maar hoort er bij dat knappe smoeltje ook een prettig innerlijk? Hoe is het interieur vormgegeven, is de indeling praktisch, zijn er nog verrassende toevoegingen? De ACSI FreeLife Proftest wijst het uit. Deze test, met veel informatie en de technische specificaties over de Dethleffs Esprit T 7150 EB, vindt u terug in de herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine.

De herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine kunt u hier bestellen.

Praat mee

Praat mee: Dethleffs Esprit T 7150 EB

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation