ACSI FreeLife

Menu

Carthago Chic: onafhankelijk type

Carthago heeft zijn modelserie Chic e-line grondig onder handen genomen. ACSI FreeLife ging cruisen met de nieuwe Carthago Chic e-line I 50 Yachting, die bedoeld is voor camperaars die graag lang onderweg zijn.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Signalement

Merk
Carthago
Model
Chic e-line I 50 Yachting
Onderstel
Fiat Ducato
Banden
225/75 R16 CP
Testjaar
2013
Gewicht
Max. toelaatbaar gewicht 4500 kg, rijklaar leeggewicht 3515 kg
Basisprijs
111775

Met de Carthago Chic weg van de bewoonde wereld

De Carthago Chic e-line is daarvoor uitgerust met grote tanks, uitzonderlijk veel bergruimte en ruim voldoende energiereserves. Als we de bouwer mogen geloven, kun je er gedurende langere tijd geheel autonoom in rondreizen, dus zonder aan het stroomnet of de waterkraan te hoeven worden aangesloten.

Dat de 4,5-tonner ook nog eens van boven tot onderen winterklaar is, mag bijna vanzelfsprekend heten.

Interieur

De indeling van de Chic e-line I 50 is een van de meeste succesvolle campers in het gamma van Carthago. Aan de ronde tafel voorin de camper vind je een L-vormige zitbank, draaibare bestuurder- en bijrijderstoel  en een in de lengte geplaatst bankje aan passagierszijde.

Achter de hoekkeuken aan bestuurderszijde bevindt zich de douche, die samen met het toilet ertegenover een sleuf naar het slaapgedeelte vormt.

Ben je benieuwd of deze Carthago Chic kan waarmaken wat de fabrikant pretendeert? Lees dan het uitgebreide rapport in het augustus/september nummer van ACSI Freelife.

Praat mee

 1. VB
  Vlemmix Bloemen

  Wij zijn in het bezit al 9 jaren van een Chartago chic I 44 en heel tevreden we hopen er nog vele jaren mee rond te trekken.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Carthago Chic: onafhankelijk type

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation