ACSI FreeLife

Menu

Bürstner Viseo: nieuw ruimteconcept

Bürstner verrast met de herziene Viseo met een totaal nieuw ruimteconcept. Zet de nieuwe integraalcamper hiermee de instapklasse op zijn kop? ACSI FreeLife voelt de Bürstner Viseo stevig aan de tand in de Proftest.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Bürstner
Model
Viseo i 700
Onderstel
Fiat Ducato
Testjaar
2014
Gewicht
Leeggewicht, rijklaar 3030 kg, maximaal toelaatbaar gewicht 3500 kg
Basisprijs
74470

Vaak wordt de camperbranche gebrek aan inventiviteit op het gebied van de basisinrichting en de neiging om er een eenheidsworst van te maken verweten. Bürstner laat zien dat het ook anders kan. Met de splinternieuwe Viseo i 700 met een lengte van 6,96 meter en een prijskaartje van € 74.470, presenteert de fabrikant een woonconcept dat duidelijk extra comfort belooft.

Indeling Bürstner Viseo i 700

In het woongedeelte achterin, met een panoramaraam aan de bijrijderkant, is het traditioneel ingebouwde tweepersoonsbed geplaatst. Na het avondeten kunnen vakantiegangers  plaatsnemen op een L-vormige bank van 2 bij 1,40 meter, die met een bekleding met een dikte van 14 centimeter zeer comfortabel is en voor een deel is voorzien van uittrekbare houten lattenbodems.

Voor de bank heeft Bürstner een vrijstaand tafeltje geplaatst, dat eruit ziet als een dobbelsteen (68 x 51 x 48 centimeter). Hij bestaat uit een afneembaar houten tafelblad dat op twee ingeklapte kussendelen rust. Op dit tafeltje kan je – net als thuis – tijdens een avondje voor de buis chips en drankjes neerzetten, of je legt je voeten er lekker op.

Het woongedeelte

Het woongedeelte, dat 215 centimeter lang is en op een verhoging van 13 centimeter staat, heeft daarnaast nog een ruime kledingkast (115 x 72 x 48 centimeter) en een koelkast met een inhoud van 104 liter met bovenkast en een tv-plateau met elektrische aansluitingen. Een stabiel vouwgordijn vormt in de middengang de scheiding tussen de woonkamer en de rest van het woongedeelte, wat de privacy in de lounge vergroot.

Ben je benieuwd naar de keuken en de toiletruimte van de Bürstner Viseo? En wil je weten hoe de camper het er op de weg vanaf brengt? De complete ACSI FreeLife Proftest lees je in het februari/maart nummer van ACSI FreeLife.

bestel magazine

 

 

Praat mee

Praat mee: Bürstner Viseo: nieuw ruimteconcept

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation