ACSI FreeLife

Menu

Adria Super Sonic 701 SL

Adria heeft haar aanbod aan integrale kampeerauto’s uitgebreid met de Super Sonic. In onze proftest onderwerpen we het nieuwe topmodel uit Slovenië aan een uitgebreide test.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Adria
Model
Super Sonic 701 SL
Onderstel
Al-Ko high-frame chassis
Banden
225/75 R 16 C
Gewicht
Perm. totale massa 4.250 kg
Basisprijs
88595

Strak design

Adria presenteerde anderhalf jaar geleden de nogal futuristische aandoende Sonic. Tijdens de Caravan Salon 2011 kwamen de Slovenen met de opvolger: de Super Sonic. Het is een geheel nieuw model, hoewel deze gelijkenis vertoont met de Sonic. De Super Sonic onderscheidt zich door een strak design van de carrosserie en het meubilair.

De Super Sonic komt goed uit de test. De kampeerauto is van alle gemakken voorzien. Zo is er een goed sluitende douchedeur, een elektrisch verstelbaar bed en centrale vergrendeling van de deuren. De Super Sonic is uitgerust met ingebouwde Alde-warmwaterverwarming, die niet alleen de lucht, maar ook de bodem verwarmt. Dit zorgt voor een aangename temperatuur. Verder is het positief dat het bed achterin eenvoudig te bereiken is.

Er is een aantal verbeterpuntjes. De rij- en motorgeluiden zijn nadrukkelijk hoorbaar in de cabine van de Super Sonic. Ook maakt de kunststof bekleding in de cabine voortdurend een krakend geluid.

Aanrader

De Adria Sonic is aan te raden vanwege het moderne design, solide meubilair en de professionele installatie. De details laten zien dat de fabrikant goed heeft nagedacht over het ontwerp. De camper rijdt comfortabel en voorziet in alledaags reisgemak.

Bestel hier ACSI FreeLife magazine met de volledige testuitslag!

Praat mee

Praat mee: Adria Super Sonic 701 SL

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation