ACSI FreeLife

Menu

Truma verbetert met LMC de Truma-app

Met de LMC iBus connect van LMC en Truma heb je vanuit je luie stoel nog meer controle over je kampeermiddel. Naast bediening van het binnenklimaat kun je met de iBus de volledige status van het voertuig aflezen. Het systeem werkt samen met de al bestaande Truma iNet Box. 

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Je kunt met het iBus systeem – dat LMC en Truma samen hebben ontwikkeld – de 12 volt hoofd- en pompschakelaar in- en uitschakelen via de verbeterde Truma-app.

LMC iBus connect is gratis

Ook kun je met het iBus systeem checken of de laadstroom is aangesloten en wat er nog over is van de inhoud van je vuilwater- en watertank. De Truma-app 2.0 is gratis verkrijgbaar in zowel de App Store als Google Play. Als je de app al hebt geïnstalleerd, krijg je automatisch een update. Inmiddels is deze app dankzij de samenwerking tussen de twee partijen een stuk verbeterd en doorontwikkeld. Zo kun je voortaan alle elementen op het startscherm zien. Dat scheelt je eindeloos scrollen.

Dat je vanaf je luie stoel met je smartphone in de hand de temperatuur van jouw kampeermiddel op slaapmodus kunt zetten is niet nieuw. De LMC iBus connect van Truma en LMC is de opvolger van het Truma iNet System, dat vorig jaar op de markt kwam. Hiermee is het al mogelijk om de klimaatinstallatie op afstand te bedienen en de temperatuur en de boordspanning op te vragen.

Handige opties

Een andere handige optie van de iBus is de optie om te checken of de regelaarverwarming EisEx is ingeschakeld. Deze beschermt de regelaar bij koudere temperaturen tegen bevriezing. Bovendien geeft de app weer of de regelaar installatie al heeft omgeschakeld van de bedrijfsfles naar de reservefles.

Bovendien kun je de app van Truma en LMC nu ook offline updaten. Wel zo handig als je met je camper op een plek staat met trage wifi. LMC rust voor het nieuwe seizoen alle campers uit met de LMC iBus connect en het Truma iNet System.

Combinatie

Nog even voor de techneuten onder ons, het project van LMC en Truma is gebaseerd op een bus-systeem. Dit verzamelt alle informatie uit het voertuig en geeft de gegevens door aan de Truma iNet Box, waarmee je de combiverwarming en airco kunt bedienen. Zo heb je een voertuig dat via een netwerk is verbonden, de statusinformatie weergeeft en zoveel mogelijk bedieningscomfort biedt.

Praat mee

Praat mee: Truma verbetert met LMC de Truma-app

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation