ACSI FreeLife

Menu

Europese Campingbeurs 2019

Bij de Karsten Travelstore in Zwaag vindt zaterdag 30 maart de Europese Campingbeurs 2019 plaats. Met tal van activiteiten belooft deze gezelliger te worden dan ooit. Op de beursvloer kan de vakantievoorpret beginnen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Karsten tenten

Ben je op zoek naar rust en ruimte? Of juist meer naar gezelligheid en activiteit? Op de Europese Campingbeurs is er voor elke kampeerder wat wils: Van charmecamping tot kamperen bij de boer en van Franse familiecampings tot verrassende stekjes in de ongerepte natuur van Zweden, Italië of Tsjechië. Helemaal gratis en voor niks kun je inspiratie opdoen.

Tal van activiteiten

Of je nu fan bent van buitenkoken, wandelen, outdoor fashion of Karsten Tenten, je komt op de beurs in de Karsten Travelstore aan je trekken. Volg een inspiratieworkshop Kamperen en fotograferen van Fotoschool Holland, bewonder de nieuwste collecties voortenten van Doréma of laat je rondleiden door het tentatelier van Karsten waar elke tent met zorg en aandacht wordt vervaardigd. Hongerig geworden in de tussentijd? Kom buiten smullen bij het houtvuur van Vlammen en ontdek hoe makkelijk én smakelijk outdoor cooking kan zijn.

Voor de kleinsten

Ook voor de kleinste kampeerders is er genoeg te beleven: in het atelier liggen alle materialen klaar om je eigen Karsten Rugtas te maken: Kleur de toffe print in en laat ‘m door een van de ateliermedewerkers omtoveren tot een gave rugtas. Ze zijn gemaakt van echt Ten Cate katoen, net als de tenten, en afgewerkt met stevige hengsels die het vak automatisch sluiten zodra de tas gedragen wordt. Is de tas af? Vergeet dan niet om een bezoekje te brengen aan de stand van Tante Cornelia! Daar kan je je eigen cupcake versieren. En opeten.

De Europese Campingbeurs vindt plaats in en rond de Karsten Travelstore aan De Oude Veiling 56 in Zwaag. Toegang is gratis.

Praat mee

Praat mee: Europese Campingbeurs 2019

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht