ACSI FreeLife

Menu

Obelink gaat ook campers verkopen

Familiebedrijf Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk gaat ook campers verkopen. Door een samenwerking met de Erwin Hymer Group gaat Obelink campers aanbieden van Dethleffs en Sunlight. Hiervoor wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw van een showroom.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Obelink Megastore Winterswijk

Obelink is in 1959 opgericht door Jan Obelink. Wat begon als een eenmanszaak met een kleine winkel is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste vrijetijdsmarkt. Je kunt het zo gek niet bedenken of Obelink heeft het wel in huis. Van tenten tot luifels, van vouwwagens tot caravans en van tuinartikelen tot outdoor- en sportartikelen. Hoewel Obelink ook een webshop heeft, kun je ook terecht in de Megastore in Winterswijk die maar liefst 65.000 vierkante meter telt.

Showroom voor campers

Naast een showroom voor caravans en een moderne werkplaats, komt er binnenkort bij Obelink dus een showroom voor de Dethleffs en Sunlight campers bij. “Wij kijken uit naar een waardevolle en lange samenwerking met Obelink”, aldus Lianne Brugman, communicatiemanager van de Erwin Hymer Group.

Praat mee

Praat mee: Obelink gaat ook campers verkopen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht