ACSI FreeLife

Menu

Voordelig camperen aan de Vlaamse kust

Trek jij er in de nazomer met de camper op uit richting de Vlaamse kust? Kijk dan maar eens goed wanneer je gaat. De West-Vlaamse toeristische organisatie Westtoer houdt van 22 tot en met 24 september 2017 het eerste ontdekkingsweekend voor camperaars. Deze actie kan jou een interessant voordeel opleveren.

Auteur
Sander Cox
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
Vlaamse kust Park Costa Bredene

Campers die tijdens dit weekend kamperen op een van de 21 campings/camperplaatsen aan zee, krijgen één extra overnachting gratis aangeboden. Om kans te maken op zo’n voordelig camperweekend, moet je vooraf wel reserveren. Samen bieden deze campings en camperplaatsen 267 kampeerplekken voor campers aan.  Je kunt dus beter niet te lang wachten met boeken.

Deelnemende campings

Om gebruik te kunnen maken van de gratis overnachting moet je overigens wel voor twee nachten reserveren. Als extraatje krijg je bij aankomst op de camping of de camperplaats nog een pakket met allerlei toeristische informatie.

In Middelkerke-Westende maak je met vijf campings en twee camperplaatsen de meeste kans op een gratis overnachting. Daarnaast kun je op campings en camperplaatsen uit Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan-Wenduine, Bredene, Nieuwpoort en De Panne een gratis nachtje camperen.

Wil je eind september kamperen naar een camping aan de Vlaamse kust, maar weet je niet of je hier ook kans maakt op een gratis overnachting? Op de website kamperenaanzee.be vind je onderaan de complete lijst.

Campertoerisme Vlaamse kust

Dit ontdekkingsweekend is voor Westtoer de eerste aanzet om het campertoerisme aan de Vlaamse kust een flinke impuls te geven. De West-Vlaamse organisatie wil het aantal plaatsen voor kampeerauto’s in de komende drie jaar verhogen van 267 naar 670.

Confidental Infomation