ACSI FreeLife

Menu

Volkswagen California Jubileumshow

De camperbus Volkswagen California bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een Jubileumshow. Van 1 tot en met 9 november kunnen bezoekers een kijkje nemen in het Camper Centrum Nederland in Amersfoort waar uiteenlopende modellen van de California staan en de jubileumversie van de camper de show steelt.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
2012 VW California Beach front three quarter surf

Tijdens de show zie je modellen van de Volkswagen California die door de jaren heen zijn gebouwd. Bovendien staat het jubileummodel California25 in de showroom, waarvan er slechts tien naar Nederland komen. Daarnaast zijn er speciale jubileumaanbiedingen, zoals een winterbandenset voor je California Camper, die tijdens de show kan worden gemonteerd.

25 jaar Volkswagen California

Het concept van de Volkswagen California ontstond in de jaren tachtig, toen vliegreizen duur waren en kamperen met een tent minder populair werd. De Volkswagen California creëerde een nieuw type vakantie: comfortabel reizen en verblijven, van plek naar plek. In alle vrijheid, met ruimte voor nieuwe ontdekkingen en ontmoetingen. In totaal zijn er meer dan 100.000 gebouwde exemplaren van de populaire camper. Sinds 2003 ontwikkelt en produceert Volkswagen de California volledig zelf.

Meer informatie over de jubileumshow, openingstijden en de routebeschrijving vind je hier.

Praat mee

Praat mee: Volkswagen California Jubileumshow

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht