ACSI FreeLife

Menu

Volkswagen California BeachTour

Volkswagen Campers in Amersfoort stelt een sportieve camper, de California Beach, gratis ter beschikking aan avontuurlijke buitensporters. Als tegenprestatie wordt een coole, originele video gevraagd.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Volkswagen California

De Beach is de sportieve uitvoering van de Volkswagen California. Een ‘basic’ camper die ruimte biedt aan vier volwassenen en alle voorzieningen aan boord heeft, inclusief een compacte keuken met water- en kookvoorziening. Aan de buitenkant is de Beach voorzien van een fietsenrek voor vier fietsen en een luifel.

De camper is volgens de fabrikant geschikt voor actieve en sportieve kampeerders. Ook voor avontuurlijke buitensporters zoals surfers, zeilers, mountainbikers, wielrenners, triatleten, roeiers, volleyballers enzovoorts.

Gratis Volkswagen California Beach rijden

Als ludieke actie stelt Volkswagen Campers een Beach voor enkele dagen ter beschikking van avontuurlijke buitensporters, die een leuke bestemming of activiteit hebben bedacht. Zij krijgen bovendien een GoPro camera mee, om een coole, grappige of spectaculaire film te maken, waarin de Beach herkenbaar een rol speelt.

Alle video’s worden op social media gedeeld door Volkswagen Campers. De film met de meeste ‘likes’ wint een leuke prijs: een volle week gratis op pad met de Beach.

Aanmelden

Geïnteresseerden voor de BeachTour (en de voorwaarden) kunnen contact opnemen met Martijn Siegers van Volkswagen Campers, via martijn.siegers@vwcampers.nl of 033-453 08 82. De actie duurt tot de start van het hoogseizoen, 3 juli 2015.

Praat mee

Praat mee: Volkswagen California BeachTour

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation