ACSI FreeLife

Menu

Video | Nieuwe halfintegraal van Hymer

Sportief, compact en goede rijeigenschappen. Dit zijn de kenmerken van halfintegraal campers. Deze campervariant is verreweg het populairst. Ook omdat de halfintegralen zo volledig zijn uitgerust en vaak compacte afmetingen hebben. Perfect om flexibel mee rond te reizen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Een halfintegraal camper bestaat uit de cabine van een autofabrikant en de opbouw van een camperbouwer. Het design is vaak dusdanig dat het kleuren en lijnen vloeiend in elkaar overlopen.

Halfintegraal

Alle campermerken hebben wel een halfintegraal serie in hun gamma. Door de verhoging aan de voorkant heb je binnenin het voertuig een zee aan staruimte. In veel gevallen zijn de bestuurdersstoelen om te draaien zodat ze een geheel vormen met de zitgroep. Wij vergaapten ons op de Caravan Salon Düsseldorf aan de Hymer Van, een voorbeeld van een nieuwe, compacte halfintegraal.

De Duitse fabrikant Hymer heeft al in 2005 de trend gezet met compacte halfintegralen. In 2016 geeft Hymer deze halfintegralen een nieuwe impuls met de Van 314 SL. Een ultracompacte halfintegraal camper met een buitenlengte van slechts 5,45 meter. De Fiat Ducato met een lichtgewicht chassis van Alko en een wielbasis van 315 centimeter vormt de basis. Daarmee weegt de halfintegraal minder dan 2500 kilogram, dus je hebt er ook geen apart rijbewijs voor nodig.

Premium campers

Alles is aan boord in de compacte halfintegraal. Een zitgroep waar de bestuurdersstoelen onderdeel van kunnen worden, een keuken in de lengterichting, een toiletruimte en een hoog dwarsgeplaatst bed achterin. De Hymer Van valt in de categorie premium campers. In Nederland is de camper verkrijgbaar vanaf € 60.590. Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant. Bekijk hier alvast de video voor een eerste indruk van de nieuwe Hymer Van.

Kijk voor meer video’s op ACSI FreeLife TV!

Praat mee

Praat mee: Video | Nieuwe halfintegraal van Hymer

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation