ACSI FreeLife

Menu

Video | Met een buscamper de wereld over

Buscampers zijn misschien wel de populairste campers van dit moment. Wie wil er nou niet in een busje de wereld over trekken en de geur van vrijheid opsnuiven?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Op de Caravan Salon vind je een complete hal met buscampers waar je eindeloos kunt rondstruinen en gegarandeerd besmet raakt met het buscampervirus.

Volkswagen

Vrijwel geen ander voertuig verbindt generaties beter dan de Volkswagenbus. Ook kampeerders hebben de klassieker uit het Duitse Wolfsburg in hun hart gesloten. Inmiddels staat de zesde generatie (T6) op de Caravan Salon in Düsseldorf. Ook deze nieuwe California zal weer een klassieker worden. Optisch is er weinig veranderd aan de Volkswagen, de verbeteringen zitten vooral in het comfort.

Zo heeft de bus een nieuw onderstel met demping, rijbaanassistent en cruise control met afstandcontrole. Op de stand van Volkswagen (hal 16) vind je naast de nieuwe T6 verschillende historische modellen.

Buscamper van Roadcar

Het buscampermerk Roadcar (hal 15) heeft zijn première op de Caravan Salon. Met dit merk wil Pössl de markt van voordelige buscampers veroveren. Het is duidelijk dat men zich richt op de starter met dit merk. Roadcar is een buscamper die door de Firma Capron exclusief voor Pössl gebouwd wordt. Mede dankzij een totaal nieuwe productiehal en effectieve bouwwijze kan de Roadcar prijstechnisch scherp in de markt worden gezet.

Er worden het eerste modeljaar 3 varianten gebouwd de Roadcar Van 540, de 600 en de 640. Alle drie zijn gebaseerd op de bestsellers uit de Pössl-serie.
Andere populaire buscampers die je in de hal vindt zijn van de merken Hymer, Knaus en Adria.

Kijk voor meer video's op ACSI FreeLife TV!

Praat mee

Praat mee: Video | Met een buscamper de wereld over

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation