ACSI FreeLife

Menu

Video | Campers in het topsegment

Je ziet ze wel eens rijden of staan op de camping: campers in het topsegment. Je mond valt er spontaan van open. Deze extreem weelderig uitgevoerde campers kunnen door voor paleis op wielen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
topsegment

Het is uiteraard lang niet voor iedereen weggelegd om een dergelijke camper aan te schaffen. Maar (stiekem) binnen kijken kan bij uitzondering wel. Daarvoor is de Caravan Salon de ideale locatie. Hier vind je een complete beurshal (hal 14) vol met de speeltjes voor de ‘rich and the famous’. Je kijkt je ogen uit in de voertuigen die vanaf een dikke ton verkrijgbaar zijn.

Extreem luxe

Veel van de voertuigen beschikken over een extreem luxe interieur –dat zeker niet onderdoet voor thuis- en een garage waar minstens een kleine auto in past. Morelo is bijvoorbeeld fabrikant van de luxe voertuigen. Geheel toepasselijk hebben ze een van hun modellen Palace genoemd.

De speciale uitvoering die nieuw is voor 2016, de Palace Novel, is zelfs nog luxer uitgevoerd dan anders. De camper is 15 centimeter langer en beschikt over een sanitairruimte van maar liefst 1,80 meter.

De top van het topsegment

Maar het kan nog extremer, bijvoorbeeld met de Vario Alkoven van Vario Mobil. Dit enorme voertuig staat garant voor 12 meter weelderige luxe met twee uitschuifbare erkers. Kom dit weekend nog naar de Caravan Salon en loop door de snoepwinkel van de topcampers.

Kijk voor meer video's op ACSI FreeLife TV!

Praat mee

Praat mee: Video | Campers in het topsegment

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht