ACSI FreeLife

Menu

Vernieuwingen bij Pilote

Pilote Campingcar zet komend seizoen in op compacte modellen. Het meest opvallende model van de Franse camperbouwer is de Pacific 656.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De P656 is een halfintegraal van 6,49 meter lang. De garage van het nieuwe model is met een hoogte van 115,5 centimeter groter geworden, dankzij het verlaagde chassis aan de achterkant. Daarnaast is er standaard tien centimeter meer ruimte boven het bed.

Innovaties

“Uniek in de nieuwe serie van Pacific is de nieuwe combi ‘douche-toilet’, aldus Sjoerd Kapitein, Pilote dealer bij Vrijheid Campers. Alle Pacific uitvoeringen krijgen komend seizoen een nieuwe badkamer met dubbele deur. Verder krijgen alle campers in 2016 een dak met hagelbescherming, dubbele sloten, verbeterde geluidsisolatie en een polyester bodem.

Combi 'Douche-toilet'
Combi ‘Douche-toilet’

Pilote CampingCar: duurzaam

De Isotek-opbouwtechniek zorgt voor isolatie, waterdichtheid en duurzaamheid. In de bumper zit ledverlichting en de hefbedden in zowel de Pacific als Galaxy-lijn zijn elektrisch. Naast de technische ontwikkelingen krijgt ook het uiterlijk van alle Pilote modellen een metamorfose. Het meubilair is uitgevoerd in hout en wit met chromen sierstrips.

Praat mee

Praat mee: Vernieuwingen bij Pilote

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation