ACSI FreeLife

Menu

Verkiezing Kampeerauto van het Jaar

Welke camper wordt uitgeroepen tot ‘Kampeerauto van het Jaar’? Er worden prijzen uitgereikt in vier verschillende categorieën; alkoof , buscamper, halfintegraal en integraal. U kunt de uitslag van deze verkiezingen zelf beïnvloeden door te stemmen tijdens uw bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 19 tot en met 23 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
hymercompact404

Kampeerauto van het jaar

Tijdens de laatste beursdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs wordt de uitslagen bekend gemaakt van de verkiezingen tot ‘Kampeerauto van het jaar’. Een jury van NKC-camperspecialisten en bezoekers van de beurs bepalen samen de winnaars die bekend wordt gemaakt bij de stand van de NKC.

Genomineerden

De twaalf campers die voor de verschillende categorieën zijn genomineerd voor de prijs, zijn bekend gemaakt via de website van de NKC:

Alkoof
Frankia – A680 50 Plus-G
PLA – M742
Roller Team – Granduca Garage

Buscamper
Hymer – Car 372
Pössl – Roadcamp R
Westfalia – Club Joker

Halfintegraal
Bürstner – Brevio T600
Hymer – Compact 404
Knaus – Sun Ti 650LF

Integraal
Carthago – Chic c-Line I 4.9
Dethleffs – Globebus I 4
Niesmann+Bischoff – ARTO 66F

Elke categoriewinnaar krijgt een oorkonde en de camper met de beste beoordeling wordt uitgeroepen tot Kampeerauto van het Jaar 2013. Alle bezoekers kunnen hun stem uitbrengen middels een stemformulier. Bij inlevering op de NKC-stand wordt een gratis gadget weggegeven. De prijsuitreiking vindt plaats op 23 oktober 2012 om 12.00 uur bij de stand van de NKC in hal 11.

Praat mee

Praat mee: Verkiezing Kampeerauto van het Jaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht