ACSI FreeLife

Menu

’t Boomgaardje camperplaats van 2013

Camping ’t Boomgaardje is tijdens een verkiezing van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) door camperaars uitgeroepen tot camperplaats van het jaar 2013.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Redenen om voor deze camping te kiezen zijn volgens de stemmers het uitstekend verzorgde terrein, de persoonlijke benadering en het goede gastheerschap.

Verkiezing

De NKC is de grootste belangenbehartiger van kampeerautogebruikers in Europa. Zij houden om het jaar de verkiezing Camperplaats van het jaar om de kwaliteit van overnachtingplaatsen voor kampeerauto’s te bevorderen.

1400 camperaars brachten via internet hun stem uit. Er kon gekozen worden uit twaalf camperplaatsen (uit iedere provincie een). De twaalf genomineerde camperplaatsen behoren tot de best beoordeelde camperplaatsen op de NKC-website Campercontact.nl. Uit deze genomineerde camperplaatsen werd Camperplaats ’t Boomgaardje met ruim 39 % van de stemmen verkozen tot camperplaats van het jaar.

Camping ’t Boomgaardje

Camping ’t Boomgaardje heeft op het terrein van de camping speciaal voor campers tien ruime, verharde camperplaatsen ingericht. Het ‘goed verzorgde terrein’, de ‘prachtige omgeving’ en het ‘goede gastheerschap’ waren belangrijke argumenten om voor de camping te stemmen.

Op de tweede plaats eindigde Familie Fonteyn in Weert met 18 % van de stemmen. Camperpark Kuikhorne uit Zwaagstereinde werd met bijna 15 % van de stemmen derde.
Op de website CamperContact.nl staan ruim 14.300 camperlocatie’s in heel Europa, bijeengebracht door camperaars voor camperaars.

Campergids

ACSI geeft samen met de NKC een speciale campergids uit, met 2500 campings en 9000 toegankelijke camperplaatsen in Europa. Deze gids is hier te bestellen.

Praat mee

Praat mee: ’t Boomgaardje camperplaats van 2013

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation