ACSI FreeLife

Menu

Serviceluik voor camperaars

Camperaars kennen wellicht het probleem: je probeert je afvaltank te verwijderen en tegelijkertijd het serviceluik open te houden. Onhandig, zo merkte ook producent Thetford.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Serviceluik 3

Daarop besloot het bedrijf een serviceluik met zowel een vergrendelingsknop als een magneetknop te ontwerpen. Het nieuwe luik krijgt leven onder de naam ‘serviceluik 3’: een verder ontwikkelde versie van de vorige prototypes.

Magneetknop

Serviceluik 3 is een compact standaardluik voor cassettetoiletten. Door de magneetknop blijft het luik open staan wanneer je de afvaltank verwijdert. Daarnaast is de magneet voorzien van een zachte, rubber dop die krassen voorkomt. Zo wordt de bumper niet beschadigd wanneer het luik hierop steunt.

Serviceluik van kunststof

Het luik is verkrijgbaar in een nieuwe, donkergrijze kleur. Het materiaal is kunststof. Camperaars die nu al heel enthousiast zijn geworden moeten nog even geduld hebben: vanaf 2016 is serviceluik 3 verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Thetford.

Praat mee

 1. Hl
  Henk lijten

  Waar blijft deze manege aan plakken bij een caravan of camper? Wanden zijn meestal gemaakt van kunststof of aluminium en de toilet zit vaak in het midden van een voertuig. Met vriendelijke groet Henk Lijten

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Serviceluik voor camperaars

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht