ACSI FreeLife

Menu

Record voor Volkswagen California

Hoewel Volkswagen in 2015 behoorlijk wat tegenslagen te verduren kreeg, was er ook positief nieuws voor de autofabrikant. En dat had alles te maken met de Volkswagen California.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

De compacte camper Volkswagen California heeft namelijk een productierecord gevestigd. De fabriek in Hannover-Limmer produceerde 9.708 modellen, wat een toename van 16 procent betekent ten opzichte van het jaar daarvoor. Eerder dit jaar werd de zestigduizendste California vervaardigd, nadat in 2004 de ontwikkeling en productie door Volkswagen werd overgenomen.

“Geliefde compacte camper”

In oktober ging de Volkswagen California T6 in Nederland in première tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Volgens Eckhard Scholz, voorzitter van de Raad van Bestuur van Volkswagen Nutzfahrzeuge is de “Volkswagen California hét icoon en de meest verkochte en geliefde compacte camper in Europa.”

Camper Centrum Nederland

De productiehal in Hannover-Limmer heeft 13.000 vierkante meter aan ruimte voor de productie van de Volkswagen California. In Nederland is Camper Centrum Nederland de officiële merkdealer van Volkswagen Campers. De California is in Nederland leverbaar vanaf € 50.590. Meer informatie over de Volkswagen California vind je op VolkswagenCampers.nl.

Praat mee

Praat mee: Record voor Volkswagen California

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation