ACSI FreeLife

Menu

Record: 100.000 campers in Nederland

De camperverkoop in Nederland heeft afgelopen maand de magische grens van 100.000 geregistreerde voertuigen bereikt. De verkoop van campers zit nog steeds in de lift. De eerste zeven maanden van dit jaar steeg de verkoop van nieuwe campers met 13,8 % ten opzichte van dezelfde periode in 2015.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Dit stemt de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) natuurlijk heel positief. Het bereiken van 100.000 verkochte campers gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij. Camper nummer 100.000, een Hymer B DL 444, wordt op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, voorzien van opvallende bestickering, getoond in Hal 9. De Nederlandse kampeerbeurs vindt plaats van 12 tot en met 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer camperplaatsen

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) profiteert van het groeiend aantal campers. Het ledenaantal van de camperclub is in de afgelopen 6 jaar verdubbeld tot meer dan 40.000. Ook het aantal camperplaatsen in Nederland blijft stijgen. Onlangs kwamen er bijvoorbeeld in Tiel (Gelderland), Zennewijnen (Gelderland), Holten (Overijssel) en Ruinen (Drenthe) nog spiksplinternieuwe camperplaatsen bij.

Nieuwe modellen 2017

Denk je er zelf ook over om een nieuwe camper aan te schaffen? Bereid je voor door het nieuwe ACSI FreeLife Magazine 6-2016 te bestellen. Daarin presenteren we je alle nieuwe modellen van 2017, van A tot Z. Daarnaast lees je hoe je als ACSI FreeLife-abonnee onder leiding van een onafhankelijk expert mee kan op een exclusieve rondleiding over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De expert houdt rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat je uiteindelijk de beste keus maakt!

Sluit een abonnement af of bestel het magazine vanaf maandag via www.acsifreelife.nl/abonnementen.

Praat mee

Praat mee: Record: 100.000 campers in Nederland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation