ACSI FreeLife

Menu

Proefrijden in de Trigger Arrow

In ACSI FreeLife 3-2016 heb je kunnen lezen je over onze ervaring met het rijden in de Trigger Arrow. Een voertuig met eigenschappen van een scooter, maar het uiterlijk van een auto.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Trigger Arrow op de Trigger Road Lifter

Tijdens de NKC Camper Experience op 22, 23 en 24 april in Zandvoort kun je zelf ervaren hoe het is om met de Trigger Arrow te rijden.

Rijden maar

Starten gaat elektrisch en rijden maar. Al na een paar bochten rijd je met de Trigger Arrow steeds sneller. Omvallen kan niet met deze ‘gezellig met z’n tweeën naast elkaar’ auto, omdat hij drie wielen heeft. En met het rijgedrag zit het ook wel goed.

De Trigger Arrow is door de RDW getest en goedgekeurd, en beschikt over driepuntsgordels en een rolkooi voor extra veiligheid. Gaan dus, gang is alles, genieten, maar rustig tuffen door de natuur kan natuurlijk ook. Het motortje is dan gedempt.

Kekke Trigger Car

De bediening zit aan het stuur; de gashendel rechts en remmen doe je met twee handen. Op de voorwielen zijn prima werkende remschijven gemonteerd, achter een trommelrem. De kekke Trigger Car wordt in het Overijsselse Dedemsvaart geproduceerd door de firma Fox. Honderden exemplaren van het vorige model zijn succesvol in omloop gebracht in Parijs, Barcelona, Miami en San Francisco. Zelfs in het Australische Brisbane zijn ze er weg van.

Het vakantiewagentje is vooral voor camperaars handig en gemakkelijk mee te nemen. Sinds kort is namelijk een lichte transportaanhanger ontwikkeld, de Trigger Road Lifter. Zonder moeite neem je de Arrow daarop mee achter je camper.

Vooral het lage gewicht van de aanhanger, zelfs inclusief Trigger, is een groot voordeel ten opzichte van het meenemen van een auto. Met nog geen 500 kilogram totaalgewicht sleep je ruim 300 kilogram minder mee dan een Smart, zelfs als die direct aan de trekhaak hangt.

In ACSI FreeLife 3-2016 lees je meer over de Trigger Arrow en de Trigger Road Lifter. Nieuwsgierig geworden naar het rijplezier van de Trigger Arrow? Kom dan naar de NKC Camper Experience en ervaar het zelf.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Proefrijden in de Trigger Arrow

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht