ACSI FreeLife

Menu

PaulCamper breidt uit naar Nederland

Je camper voor een bepaalde tijd verhuren? Of wil je juist kennismaken met het camperen? Dan kun je voortaan terecht bij PaulCamper. Het camperverhuurplatform is sinds kort ook actief in Nederland en Oostenrijk. De online marktplaats voor campers is in 2013 begonnen op de Duitse markt.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Mede door administratieve rompslomp valt het niet altijd mee om in Europa een camper te (ver)huren. Daar is PaulCamper zich goed van bewust. Het verhuurplatform springt daar op in door de administratie op zich te nemen. Daar hoef je je als huurder of verhuurder dus niet druk om te maken. Voor alle verhuurders wordt standaard een kosteloze extra verzekering van Allianz afgesloten. Zo is PaulCamper dus ook een bemiddelaar voor de particuliere verhuur van campers.

‘Voorzichtig met camperbezit’

“Nederlandse campereigenaren zijn van nature voorzichtig met hun bezit. Door onze samenwerking met Allianz bieden wij hen dat stukje extra, waardoor zij zich geen zorgen hoeven te maken over een extra verzekering of eventuele schade”, aldus directeur Dirk Fehse.

Oprichting

PaulCamper werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse. In Australië was het een fluitje van een cent om een camper te huren voor zijn rondreis. Bij terugkomst in Duitsland merkte hij hoe moeilijk het is om in Europa hetzelfde te doen. Niet alleen was het aanbod in campers beperkt, de campers die wel beschikbaar waren bleken erg duur. En dat terwijl een enorm aantal campers in privébezit grotendeels ongebruikt in de garage of opslag doorbrengt.

6.500 huurders

Fehse startte daarom een verhuurplatform om camperbezitters in contact te brengen met mensen die graag een rondreis per camper maken. PaulCamper biedt campereigenaren een etalageplek om hun camper te verhuren. Verhuurders vormen onderling een community en kunnen zo van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. Vandaag de dag  is PaulCamper actief in Duitsland, Oostenrijk en Nederland en worden ongeveer 6.500 huurders en 800 verhuurders beheerd door het bedrijf.

Praat mee

Praat mee: PaulCamper breidt uit naar Nederland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation