ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe vestiging Noorderzon Campers

Noorderzon Campers opent zaterdag 10 januari aanstaande feestelijk haar nieuwe vestiging in Wolvega (Friesland). Tussen 10.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om het nieuwe bedrijfspand te bewonderen. Je kunt veel campers bezichtigen en informatie verkrijgen over het huren, verhuren en/of kopen van een camper.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Per 1 januari 2015 zijn Noorderzon Campers uit Oosterwolde en HolidayOnWheels camperverhuur uit Vledderveen verder gegaan als één bedrijf, onder de naam Noorderzon Campers. De oude locaties waren te klein om het nieuwe, gezamenlijke bedrijf te huisvesten. Door deze fusie was een verhuizing noodzakelijk.

Camperverhuur en verhuurbemiddeling

De markt voor camperverhuur is afgelopen tijd flink gegroeid en het bedrijf heeft hiervan geprofiteerd, naar eigen zeggen. Het totale aanbod huurcampers van Noorderzon Campers is afgelopen jaar gegroeid naar 82. De verwachting is dat de campervloot komend seizoen uit meer dan 100 campers bestaat.

Daarnaast biedt Noorderzon Campers ook verhuurbemiddelingsservice aan. Hier is het aanbod van huurcampers ook gegroeid, omdat steeds meer campereigenaren hier de voordelen van inzien. Eigenaar Haye Nicolaij: ‘De kosten voor een camper zijn redelijk hoog in vergelijking met het gebruik ervan. Door de camper via ons te verhuren, kun je op z’n minst de kosten voor een camper terugverdienen’.

Camperverkoop

Na het verhuurseizoen komen vrijwel alle huurcampers in de verkoop, om de huurvloot jong te houden. Noorderzon Campers heeft op dit moment zo’n 25 campers te koop. ‘Die kunnen we nu prachtig tonen in onze nieuwe showroom en op ons ruime buitenterrein’, aldus de eigenaar.

Meer informatie vind je op de website van Noorderzon Campers.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe vestiging Noorderzon Campers

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation