ACSI FreeLife

Menu

Nieuw: Frankia Lounge Edition

Niet alle campers kun je betalen. Maar dat neemt nog niet weg dat je er heel leuk naar kunt kijken.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
ReactiesReageer

Zo relaxed als de Frankia Lounge Edition zie je campers niet vaak. De camper zit boordevol moderne snufjes en comfort.

Royale Frankia Lounge Edition

Het effect is eenvoudigweg verbluffend. De aparte woonkamer in de nieuwe Frankia Lounge Edition is zo royaal dat het lijkt alsof we met een slideout te maken hebben. Daarbij gebruikt de 8,40 meter lange integraal camper eigenlijk maar 4 m2 van zijn binnenruimte om een moderne zithoek voor een gezellige avond vorm te geven.

Tegenover de comfortabele zithoek, die met een paar eenvoudige handelingen tot bed om te bouwen is, staat een slanke wandkast. Daaraan hangt een enorme flatscreen tv met bijna een meter beelddiagonaal. De geïntegreerde sfeerverlichting zorgt voor een warme gloed op de koele wandbekleding. In plaats van een salontafel is er een moderne poef om je voeten op te laten rusten, en onder het deksel daarvan bevindt zich een minibar.

High tech

Overdag zorgen drie grote dakramen voor veel lichtinval. ’s Avonds zet je met je vingertop de sfeerverlichting in de juiste stand. Het bedieningspaneel is namelijk een tablet, die niet alleen in een docking station maar ook draadloos via WiFi in de camper en buiten gebruikt kan worden. Daarmee bedien je niet alleen de verlichting, maar ook alle andere systemen aan boord.

Het Home Automation System van Alphatronics gaat zelfs zover dat de gebruiker alleen maar de gewenste temperatuur hoeft in te stellen. De verwarming en airconditioning doen dan de rest. Hetzelfde geldt voor het indrukwekkende multimediasysteem, dat behalve de enorme tv ook een satellietinstallatie, een dolby surround systeem van Alpine en een draadloos aangestuurde harde schijf als mediaserver omvat.

Je hoeft maar een paar keer te tappen op je tablet en je films, vakantiefoto’s, radio of weersvoorspelling staan klaar. Naast deze innovaties is de Lounge Edition ook een solide, comfortabele integraal camper, die met een prijs van boven de € 100.000 al veel van de beschreven uitrusting bevat.

Copyright: MPS, Tekst: Jürgen Bartosch, Foto’s: Bernd Thissen

Praat mee

Praat mee: Nieuw: Frankia Lounge Edition

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation