ACSI FreeLife

Menu

Met korting naar de NKC Camper Experience

De NKC Camper Experience staat weer voor de deur. Camperliefhebbers kunnen op 22, 23 en 24 april hun hart ophalen tijdens dit evenement op het circuit van Zandvoort. En speciaal voor abonnees van ACSI FreeLife hebben we een leuke korting.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Beproef de beroemde Tarzanbocht op het circuit, rijd met een 4×4 door het mulle zand of doe een slipcursus. Dat zijn zomaar wat dingen die je kunt doen tijdens de NKC camper Experience.

Foodtrucks en muziek

Ben je zelf wat minder avontuurlijk ingesteld? Geen probleem! Je kunt al het campergeweld ook rustig in je opnemen onder het genot van een hapje bij een van de vele foodtrucks. Of waag een dansje tijdens een van de live-optredens.

Blijven slapen

Het doel van het evenement is aspirant campergebruikers kennis te laten maken met de verschillende typen campers, 2016-modellen van de diverse fabrikanten en het rijden met de camper. De nieuwste modellen zijn van binnen en buiten te bekijken en je kunt zelfs blijven proefslapen.

Vrijwel alle campermerken zijn aanwezig tijdens de NKC Camper Experience. Maar ook dealerbedrijven en toeleveranciers laten hun nieuwste accessoires zien. Het programma van het evenement vind je op de website.

Korting voor ACSI FreeLife abonnees

Als abonnee van ACSI FreeLife betaal je in plaats van € 9,50 maar € 5,50 per kaartje. Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve ACSI FreeLife VIP-lounge waar je onder het genot van een kop koffie met appelgebak óf een glas bubbels kunt bijpraten en kampeerervaringen kunt delen met mede-abonnees.

Bij het magazine ACSI FreeLife 3-2016 zit een brief met de kortingscode en vouchers voor koffie of thee, een stuk appelgebak en een glas bubbels. Heb je deze brief niet gekregen, maar ben je wel abonnee? Neem dan contact met ons op, zodat je alsnog deze korting kunt krijgen. Bel in dat geval naar 0488-470430 of mail naar info@acsifreelife.nl.

De NKC Camper Experience vindt plaats van 22 tot en met 24 april. Voor meer informatie over exposanten, tickets, locatie en het programma kun je terecht op de website.

Praat mee

Praat mee: Met korting naar de NKC Camper Experience

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation