ACSI FreeLife

Menu

Lente bij Camper Centrum Nederland

Bij Camper Centrum Nederland in Amersfoort begint de lente op maandag 18 maart. Van 18 maart tot en met zaterdag 23 maart is er een Lenteshow met het thema Marokko.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
campercentrumnederland

In Oosterse sferen kun je de compacte campers ontdekken van de merken Volkswagen, Karmann en Westfalia, zowel nieuw als gebruikt. Er gelden aantrekkelijke aanbiedingen van accessoires en onderdelen en je kan je inschrijven voor een 11-daagse camperreis door Marokko.

Lenteshow bij Camper Centrum Nederland

Camper Centrum Nederland is de enige officiële merkdealer van Volkswagen, Karmann en Westfalia. Tijdens de Lenteshow is de Westfalia Club Joker voor het eerst te bekijken. De camper komt tegemoet aan de roep om een compacte buscamper op basis van de Volkswagen Transporter T5, met extra leefruimte en voorzieningen. Zo biedt deze camper slaapruimte voor drie volwassenen, extra vaste leefruimte, een complete keuken en een toilet/doucheruimte.

De Volkswagen California Style is een rijk aangeklede versie die speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Met onder andere metallic pareleffect lak, parkeersensoren, lichtmetalen velgen, Bluetooth telefoonbediening, volautomatische 3-zone airconditioning, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint dubbel glas in het woongedeelte, Volkswagen radio/cd-speler RCD 310 met DAB, multifunctioneel lederen stuurwiel en Volkswagen alarm. Ook kan er nog een energiezuinig BlueMotion optiepakket bij worden besteld.

Kortingen

Tijdens de Lenteshow gelden er kortingen op alle accessoires en originele onderdelen die op voorraad zijn. Er wordt 20 % korting gegeven op Brandrup accessoires. Voor alle overige artikelen en onderdelen geldt een korting van 10%.

Tot slot is het mogelijk om in te schrijven voor een 11-daagse camperreis door Marokko, van 17 tot en met 27 december. Onder leiding van GlobusOverland en Camper Centrum Nederland worden met de eigen camper koningssteden en Berberdorpen aangedaan. De reis wordt tijdens de show met 50% korting aangeboden, zolang er nog plaatsen vrij zijn.

Het Camper Centrum Nederland is te vinden aan Basicweg 5a in Amersfoort.

Praat mee

Praat mee: Lente bij Camper Centrum Nederland

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht