ACSI FreeLife

Menu

Kampeerauto van het jaar in België

Tijdens de Mobicar Beurs in Brussel is de Dethleffs Advantage T 6601 camper in de categorie halfintegraal campers door de beursbezoekers verkozen tot kampeerauto van het jaar 2015.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Een jury van vier vakjournalisten gaf in het voorstadium al een oordeel en heeft per categorie steeds drie modellen van de verschillende fabrikanten voorgeselecteerd. De beursbezoekers konden daarna van 11 tot 19 oktober de geselecteerde voertuigen beoordelen en aangeven welke van hen de favoriet voor de titel zou zijn.

Dethleffs Advantage T 6601

De Dethleffs Advantage T 6601 kreeg in de categorie van de halfintegralen de meeste stemmen en werd zo Kampeerauto van het jaar 2015. Voor het modeljaar 2015 heeft Dethleffs zijn bestseller opnieuw uitgevonden en deze van binnen en buiten gerestyled. De nieuwe Advantage beschikt nu over een omvangrijke standaarduitrusting, een modern in- en exterieur en een houtvrije opbouw. Ook heeft hij dankzij de lichtbouwtechniek meer laadvermogen.

Zie hier de eigenschappen van de Dethleffs Advantage T 6610.

Praat mee

 1. lc
  lambert carlos

  voor mij ook een van de betere campers en heel comfortabel..;rijd nu met een euramobile en zou nu twijfelen denk ik ik zou gaan voor een detleff

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Kampeerauto van het jaar in België

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation