ACSI FreeLife

Menu

Kampeerauto van het jaar 2013

De titel Kampeerauto van het Jaar 2013 gaat naar Arto van Niesmann+Bischoff. Oud-schaatser en camperaar Rintje Ritsma reikte de prijs dinsdag uit op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Alkoof, buscamper, halfintegraal en integraal

Via een voorverkiezing op de website van de NKC waren twaalf campers in vier categorieën geselecteerd voor deelname aan de eindronde tijdens de beurs. De eerste drie beursdagen konden bezoekers stemmen en liet een vakjury haar licht over de twaalf genomineerden schijnen. In de categorie buscampers eindigt de Club Joker van Westfalia op de eerste plaats, bij de alkoofcampers de Frankia A680. Bij de halfintegralen is de Knaus Sun Ti de winnaar en bij de integraalcampers zegeviert dus de Arto van Niesmann+Bischoff.

Aanpassen aan persoonlijke smaak

Iedere camperaar heeft zijn eigen stijl. De Arto, aldus de NKC-jury, onderscheidt zich door de manier waarop je het interieur kunt samenstellen naar de persoonlijke smaak. Er is keuze uit veel dessins en kleuren, waardoor er meer dan vijfhonderd combinaties mogelijk zijn. Uitstraling en kwaliteit zijn de andere pluspunten. Michel Verhoeven van Van Venrooij Motorhomes, de importeur van Niesmann+Bischoff, toonde zich enthousiast: “Leuk, super!”

Foto: NKC

Praat mee

Praat mee: Kampeerauto van het jaar 2013

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation