ACSI FreeLife

Menu

Kampeer Centrum Budel wint!

De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) heeft Kampeer Centrum Budel uitgeroepen tot het beste kampeerautobedrijf van Nederland.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Het Brabantse familiebedrijf versloeg op 18 maart in de finale van de verkiezing NKC Kampeerautobedrijf van het Jaar de provinciegenoten Liba Campers uit Liempde en Mobiledrôme & Partners uit Oud Gastel.

Beste Kampeerautobedrijf van Nederland

De verkiezing werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door de NKC, in samenwerking met BOVAG. Via de website Kampeerauto.nl konden de ruim 27.000 leden van de NKC en andere bezoekers afgelopen najaar stemmen op hun favoriete camperbedrijf. De tien bedrijven met de meeste stemmen zijn vervolgens door een vakjury onder de loep genomen op het gebied van onder andere uitstraling, service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, gastvrijheid en assortiment. Daarbij zijn zowel de verkoop- als de onderhoudswerkzaamheden aan bod gekomen.

De vakjury werd bijgestaan door een mystery shopper die alle genomineerden meermaals heeft bezocht. Uit de top-10 selecteerde de jury de drie finalisten Liba Campers, Kampeer Centrum Budel en Mobiledrôme & Partners. Na individuele presentaties van de finalisten werd op maandag 18 maart tijdens een spannende ontknoping in Nijmegen het eindoordeel geveld:

“de jury roemt vooral de professionele advisering bij aankoop en de uitmuntende service, ook in de werkplaats. Kampeer Centrum Budel is een familiebedrijf met een laagdrempelige bedrijfsvoering, die de band met de klant erg hoog in het vaandel heeft staan.”

Grootste camperclub van Europa

De verkiezing Kampeerautobedrijf van het Jaar is een initiatief van de NKC in samenwerking met BOVAG en zal tweejaarlijks worden georganiseerd. De winnaar wordt bepaald door de stemmen van het publiek in combinatie met het oordeel van een vakjury en een mystery shopper. De NKC telt ruim 27.000 leden en is daarmee de grootste camperclub van Europa.

Het hoofddoel van de NKC is het behartigen van de belangen van de kampeerautogebruiker in Nederland en daarbuiten. BOVAG Caravan- & Camperbedrijven vertegenwoordigt driehonderd ondernemers in het hele land, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van caravans, kampeerauto’s en vouwwagens.

Praat mee

 1. l

  dat is zeer goed geformuleerd.

  Reageer
  0
  0
 2. CI
  Camperplaats IndeVerte

  Helaas moeten wij mededelen dat geen enkel kampeerautobedrijf met elkaar te vergelijken is, laat staan dat er maar 1 alles wint. Als men dit verklaart, zegt men ook dat de rest slecht is. Leuk is dat. je kan alleen zeggen dat Kampeer Centrum Budel goed is. Je kan nooit zeggen dat Kampeer Centrum Budel beter dan de rest is. een ander kampeerautobedrijf doet weer heel andere dingen, heeft andere klanten en de een is drukker gelegen dan een andere. Hoe kan dat nu vergeleken worden.
  Alle kampeerautobedrijven hebben hun eigen specialiteiten, werken hard voor de kost, en we hebben ze allemaal nodig !! waarom moet Pietje het onderspit delven tegenover Jantje.

  Reageer
  0
  1

Praat mee: Kampeer Centrum Budel wint!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation