ACSI FreeLife

Menu

Flexibele camperdaken uitgelicht

Wie aan een camper met beweegbaar dak denkt, moet goed weten wat hij wil. Want het leven onder het dak van een auto is bijzonder. Voordat je daarvoor kiest, moet je eerst zeker weten of het bij je past. ACSI FreeLife neemt je mee over de daken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het dak eraf!

Het geniale van een beweegbaar dak is dat je camper een auto lijkt. Niemand die het ziet, totdat je het dak omhoog zet. Als je de juiste camper koopt, blijft hij onder de twee meter hoogte, waardoor hij nog steeds in de meeste ondergrondse parkeergarages past. Want daar willen de meeste bestuurders van camperbussen toch wel in kunnen rijden.

Flexibele camperdaken: opzetdak of verhoogd?

Wie belangstelling heeft voor een camperbus met een flexibel dak heeft in principe drie mogelijkheden: een hefdak, een verhoogd dak of een opzetdak, ook wel slaapdak genoemd. Tegenwoordig spelen eigenlijk alleen opzetdaken en verhoogde daken nog een rol van betekenis op de markt. Het gaat hierbij om een omhoog te zetten dak met rondom tentdoek voorzien van een slaapplaats.

Wil je meer weten over de verschillende flexibele camperdaken? En ben je benieuwd naar welke vier merken de opzetdaken maken?  Lees dan het uitgebreide artikel in het augustus/september nummer van ACSI Freelife. Maar denk er aan, kom wel weer van het dak af uiteindelijk!

Praat mee

Praat mee: Flexibele camperdaken uitgelicht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation