ACSI FreeLife

Menu

Europese prijzen voor Bürstner

Op de Caravan Salon 2012 in Düsseldorf hebben twaalf toonaangevende Europese kampeervaktijdschriften Bürstner de European Innovation Award for the Caravaning Industry 2012 toegekend.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Innovatie en Bürstner

Elk jaar worden innovatieve concepten genomineerd door de tijdschriftredacties. De uiteindelijke keuze viel op de twee nieuwe camperseries Bürstner Brevio en Bürstner Grand Panorama.

De jury was onder de indruk van het totaalconcept van de Bürstner Brevio: het is een handige uitgebouwde bestelwagen van minder dan zes meter met die van een ruime, compleet geïsoleerde halfintegraal. Wanden en dak zijn namelijk gebouwd in solide sandwich techniek die het in deze klasse gebruikelijke, meestal alleen onvoldoende geïsoleerde plaatwerk vervangen. Door de grote achterklep, die bijna over de gehele wagenbreedte opent, maakt belading eenvoudig.

De Grand Panorama-camper, ook van de fabrikant uit Kehl, Duitsland, werd gewaardeerd om de riante panorama-voorruit, waarvan het glas tot aan het dak strekt.

Meer informatie over Bürstner Brevio en Grand Panorama

In het septembernummer van ACSI FreeLife magazine vindt u meer informatie over de Bürstner Brevio T 690 en de Bürstner Grand Panorama i 920 G. Dit nummer is hier te bestellen.

Praat mee

Praat mee: Europese prijzen voor Bürstner

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation