ACSI FreeLife

Menu

Eerste editie Campershow Oosterwolde

Noorderzon Campers uit Oosterwolde organiseert in het weekend van 15 en 16 maart in samenwerking met HolidayOnWheels uit Vledderveen de allereerste editie van hun grote Campershow in het Friese Oosterwolde.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Tijdens de Campershow kunnen bezoekers een breed assortiment aan verschillende merken campers voor zowel huur als verkoop aanschouwen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van campers ontdekken.

Campershow met voorpret

Tijdens de Campershow zien bezoekers met eigen ogen hoe zij met een camper kunnen genieten op vakantie. Volgens Geert van Erp van HolidayOnWheels is de Campershow een typisch geval van voorpret. Er zijn veertig campers die van binnen en van buiten kunnen worden bekeken. Bezoekers die tijdens de show besluiten een camper te huren, krijgen een speciale Campershow korting van € 75.

De Campershow is gericht op zowel vijftigplussers als gezinnen. Terwijl de ouders de campers bestuderen, kunnen de kinderen spelen op een springkussen.

Samenwerking

Haye Nicolajj van Noorderzon Campers en Geert van Erp, initiatiefnemers van de Campershow, zitten beiden al zo’n vier jaar in het vak en werken sinds een jaar intensief samen. Haye: “Doordat we de krachten hebben gebundeld beschikken we over ongeveer zestig campers verdeeld over vierentwintig verhuurlocaties door heel Nederland.” En het aantal verhuurlocaties loopt met de dag op.

Trends in camperland

De laatste jaren zien Haye en Geert veel bootbezitters overstappen naar campers. Volgens Haye is dit niet verwonderlijk: “veel bootliefhebbers zijn de natte zomers zat, daarnaast biedt een camper veel meer vrijheid, mogelijkheden en je hebt geen speciaal rijbewijs nodig.” “En dat rondje Friesland hebben ze na een aantal keer ook wel gezien”, lacht Geert. De echte hotspot voor een camperreis is volgens Geert nog steeds Scandinavië: “Vooral Noorwegen is een echt camperland, daar moet iedere camperliefhebber ooit eens geweest zijn.”

De Campershow is te bezoeken op zaterdag 15 en zondag 16 maart van 09.30 tot 17.00 uur.

Praat mee

Praat mee: Eerste editie Campershow Oosterwolde

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation