ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs Trend Edition

De nieuwe Trend Edition van Dethleffs wordt tijdens de CMT in Stuttgart, van 12 tot en met 20 januari, voor het eerst in het openbaar getoond. De fabrikant wilde een voertuig creëren dat helemaal past in de trend van de huidige tijd.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Nieuwe camper: Dethleffs Trend

Het interieur van de nieuwe camper heeft een modern, licht houtdecor. Ze is uitgerust met edele kastkleppen in beige metallic-hoogglans in combinatie met een lavabruine rand. De in verschillende grijstinten gehouden meubelstoffen zijn volgens de fabrikant harmonisch op het interieur afgestemd. De buitenkant van het voertuig is van gladde, witte beplating, afgerond met een decor in blauwe kleuren.

De Dethleffs Trend Edition is met een standaard optiepakket uitgerust. Hierin treffen we onder andere een bijrijderairbag, raam in de cockpit, hordeur, voortentlamp en een elektrische opstap aan. Het model wordt in twee indelingsvarianten aangeboden. De prijs wordt op de CMT in Stuttgart bekend gemaakt.

Twee varianten

Beide voertuigen blijven onder de 3,5 ton totaal toelaatbaar gewicht en zijn in basis met een 115 PK motor uitgerust. De modellen onderscheiden zich volgens de fabrikant hoofdzakelijk achterin. De Dethleffs Trend Edition T6617 heeft daar twee enkele bedden, die tot een groot ligoppervlak omgebouwd kunnen worden. Aan het voeteneinde is een ruime kledingkast geplaatst, aansluitend volgt het keukenblok.

De indeling van de Dethleffs Trend Edition T6857 is achterin uitgerust met een Kingsize-bed dat van drie kanten gemakkelijk toegankelijk is. De kledingkasten zijn links en rechts van het hoofdeinde gemonteerd. De sanitairruimte en de zitgroep zijn voor beide modellen gelijk.

Meer informatie binnenkort op Dethleffs.nl.

Praat mee

Praat mee: Dethleffs Trend Edition

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation