ACSI FreeLife

Menu

Dethleffs: Dertig jaar camperbouw

Nadat Dethleffs in 2011 het 80-jarig bestaan vierde, is er dit jaar wederom een feestje te vieren: dertig jaar geleden rolde namelijk de eerste Dethleffs camper van de band in het Duitse Isny.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
dethleffs01

Dethleffs en de Fiat Ducato

Dethleffs was de eerste fabrikant die de Fiat Ducato als basisvoertuig gebruikte. Daarmee maakte de fabrikant het voor Fiat mogelijk om in de camperbranche door te breken. Sinds dertig jaar worden in Isny in de Allgäu campers in serie gebouwd.

Naar aanleiding van deze verjaardag laat Dethleffs met een eenmalige actie naar eigen zeggen de kurken behoorlijk knallen. Degene die vanaf nu een nieuwe Dethleffs camper koopt, krijgt het chassis-pakket met een waarde van € 2500,- er voor maar € 30,- bij. Het pakket bevat – afhankelijk van het voertuigtype – onder andere een airco, een bijrijdersairbag, cruisecontrol, elektrische en verwarmbare buitenspiegels en ESP. Daarnaast ontvangen kopers gratis de Dethleffs Family Card en een driejarige garantie erbij.

Ook voor caravanners

Dethleffs wil tijdens dit jubileum de caravanners niet passeren. Ook zij kunnen bij de aanschaf van een nieuwe caravan – afhankelijk van het voertuigtype – een cadeaubon ontvangen voor extra opties naar keuze met een waarde tot € 1500,-. Ook hierbij geldt een garantieverlenging tot drie jaar.

De eenmalige jubileumactie loopt nog tot 21 maart en geldt voor nieuwe voertuigen van het modeljaar 2013. Uitgesloten zijn de speciale en de editiemodellen (zoals de Magic Edition en Summer Edition) en voertuigen uit de Premiumklasse en de series Campy en New Line.

Kijk voor meer informatie en dealers op Dethleffs.nl.

Praat mee

Praat mee: Dethleffs: Dertig jaar camperbouw

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht