ACSI FreeLife

Menu

Dames, dit is de Lady Camper!

Een camper met een kaptafel, schoenenkast en sterrenhemel. Hymer ontwikkelde met een team van vrouwen een Lady Camper met tal van vrouwelijke attributen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het is toch best fijn als de camper net iets meer ingericht is op de geneugten van het vrouw zijn? Zo dachten de twaalf jonge vrouwen die stage liepen bij Hymer. Ze ontwierpen een concept camper die is afgestemd op wat vrouwen volgens hun nodig hebben. Twaalf stagiaires van Hymer gingen eind 2014 aan de slag met het bedenken van de ideale vrouwencamper. De Hymercar Cape Town werd hierbij als uitgangspunt genomen.

Ontbijt op (hef)bed

Voor het bed in de daktent, de belangrijkste vondst voor de Lady Camper, gaat Hymer patent aanvragen. Het ligvlak is in drieën gedeeld waardoor de camperaars in het hele woongedeelte volledige stahoogte hebben wanneer het bed omhoog is geklapt. Bovendien kan er iemand op één bedhelft blijven liggen terwijl de ander het ontbijt klaarmaakt.

Natuurlijk veel kastruimte

Voor de kledingkast vonden de stagiaires een slimme oplossing. In plaats van één kast achterin aan de kant van de bestuurder, ontwierpen ze een kast in twee delen: een naar boven uittrekbare kledingkast en een kastdeel met een bar, kaptafel én uitklapbare spiegel. Tot zover slechts een aantal details – er wordt nog gebroed op op meer ideeën.

Klik hier voor de link naar de Hymerwebsite – let op, de tekst is in het Duits. Het hele artikel met alle informatie over de Lady Camper lees je in ACSI FreeLife 4-2015.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Dames, dit is de Lady Camper!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation