ACSI FreeLife

Menu

CustomCamp bouwt 100e camper

CustomCamp bouwt deze maand haar 100e CustomCamper. Op 1 januari 2012 is het bedrijf gestart met het bouwen van kampeerauto’s op wens van haar klanten.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Inmiddels telt het bedrijf 9 medewerkers en gaat de bouw van de 100e CustomCamper niet onopgemerkt voorbij, maar wordt gevierd met een personeelsfeestje en uiteraard wordt ook de eigenaar van deze unieke 100ste CustomCamper in het zonnetje gezet.

Custom betekent: geen een hetzelfde

Evelyn Veldboer van CustomCamp: “Het is bijzonder te zien dat er van de 100 gebouwde campers geen één camper hetzelfde was. Zo kwamen er oldtimers voorbij, splinternieuwe bussen, rolstoelcampers, campers met stapelbedden, scheepstoiletten en zonnepanelen, maar ook hele kleine busjes waarbij een complete camper gerealiseerd werd op een laadvloer van 200 bij 150 cm.

Bij elke nieuwe camper is het voor ons weer spannend wat de klant graag wil. Wij laten ons dan ook graag inspireren door onze klanten, want de ervaring leert dat er geen optimale of ideale standaard inbouw bestaat! Ieder mens en iedere wens is verschillend. En dat uit zich in de indeling, maar zeker ook in de kleurstelling en uitstraling! Donker of licht, mat of hoogglans en van simpel grijs tot bloemig roze.”

Alles op maat

De meest geliefde busmodellen zijn de Nissan NV200 en de Renault Trafic. Deze laatste wordt veel gekozen in de verhoogde uitvoering, maar ook met hefdak is hij zeer geliefd. Evelyn: “Soms heeft een klant al een bus, maar het kan ook zijn dat wij samen met de klant op zoek gaan naar een technische, goede bus om deze vervolgens om te toveren naar hen ideale op maat en wens gemaakte CustomCamper. Wij verheugen ons op de volgende 100!”

Op de website van CustomCamp zie je foto’s van talloze modellen, voor en na de metamorfose. Op de foto zie je niet het 100e jubileummodel, daar wordt momenteel druk aan gebouwd, maar de Fantastic Fiat en die is inmiddels verkocht. In de binnenkort verschijnende ACSI FreeLife 4-2015 (in de winkel op 25 juni) staat een fotoreportage waarin je ziet hoe CustomCamp een bestelbus omtovert tot buscamper.

Praat mee

Praat mee: CustomCamp bouwt 100e camper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation